Medlemsinfo

Først er der godt nyt om coronasituationen.  Vi træner igen normalt, selvfølgelig under hensyntagen til de gældende restriktioner mht mundbind, afstand og forsamlingsloft mm.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fællesaktiviteter mellem DcH, PH og Schæferhundeklubben:
Kære medlemmer

Pga. de usikre fremtidsudsigter grundet corona har vi i vores fælles arbejdsgruppe besluttet at udskyde alle fælles-arrangementer for de tre klubber til 2021. Det gælder i første omgang vores adfærdsaften og Fiduskonkurrencen.
Mvh

Schæferhundeklubben kreds 15, Dch Vestloland og Politihundeforeningen , Nakskov afd.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
På bestyrelsesmødet d. 31. maj blev foreningens privatlivspolitik behandlet og kan nu ses på hjemmesiden.
Referat ophængt i klubhus.

Husk at give kassereren besked, hvis du ændrer adresse, telefonnummer eller mail.
Nøgle til klubhuset kan fås ved henvendelse til formanden Boye Holm. Depositum 150 kr.

Hvis du ønsker at modtage bladet Politihunden på mail i stedet for i fysisk form, skal du også give kassereren besked.

Mangler du adgangskode til de beskyttede sider, kan du kontakte  LonnyBjarne@live.dk  eller 26908082.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Se opslag på opslagstavlen enten i klubhus eller her - under fanen aktiviteter eller opslagstavlen.